maanantai 7. joulukuuta 2015

Kaksi sutta ja kuulumisia

  Taas siitä on kulunut vähän aikaa, kun viimeksi postasin. Joulukuukin on ehtinyt lähteä käyntiin ja ensi lumet tuli ja meni. Kun lumet tuli, ehdin jo ajatella, että nyt tulisi hyvä joulukuu ja hyviä kuvia. No minäpä fiksuna ja laiskana siirsin kuvaamista päivältä toiselle, kunnes rupesi satamaan ja missasin sen kokonaan. Hyvä minä! Mutta aina pystyy piirtämään lunta ja silti leipomaan pipareita, eikö näin? Nyt kun elämme joulukuun 2 tunnin valossa, niin valoinen aika menee ohi ja eikä enää pysty kuvaamaan. Eli siis kuvia ei ole, mutta piirrustuksia riittää.
  Olen innostunut täysin vesiväreistä. Ja niitähän mulla riittää! Olin jo vesiväri tunnelmissa jokusen pari vuotta sitten, mutta se into lopahti. En tiedä edes mistä tykkään vesiväreissä, mutta kai se on se, että niillä saa mukavaa jälkeä ja värejä. Onhan niissä myös se ihana puoli, että niistä tulee "pehmeää" jälkeä, josta pidän.
  Blogiin on luultavasti tulossa ensivuonna tilaustyö- ja osto sivu. Eli siis blogissa saa tilattua itselleen omaksi tekemiäni piirustuksia ja maalauksia. Muistakaa, että hinta riippuu taulun/piirustuksen koosta!
Viimeiseksi tietokoneella piirretyt kaksi sutta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti